SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Årsmöte 2024
2024-02-13 16:35

Så är det dags för årsmöte igen:)

 

Våra valberedare Elin Arnulf och Helen Veerman sköter jobbet med att ta fram en ny styrelse. Har ni förslag på personer som vill utveckla föreningen ytterligare, så kontakta de! Ni kan även kontakta klubben genom stromstadgymnastik@gmail.com, eller någon i styrelsen.

 

Vi har stora grupper i de yngre åren, grupper som kommer utvecklas mycket. Och här har ni föräldrar en möjlighet att göra stor skillnad för era barn. Både vad gäller träningsglädje och utvecklingspotential. För det spelar stor roll om vi till exempel kan få till en skumgrop att träna volter i. Så tveka inte att höra av er! 

 

Vi ses på årsmötet!

 

Tisdagen den 19/3 2024, kl 18.00, i stadshuset.  

 

Kallelse och dagordning kommer upp snart under intranät/medlemssidor/dokument

 

//Caroline , ordf.

Årsmöte 20/3, 2022
2022-02-09 20:54

Så är det dags för årsmöte igen:)

 

Vår valberedare Mia Johansson sköter jobbet med att ta fram en ny styrelse. Har ni förslag på personer som vill utveckla föreningen ytterligare, så kontakta Mia! Ni kan även kontakta klubben genom stromstadgymnastik@gmail.com, eller någon i styrelsen.

 

Vi har stora grupper i de yngre åren, grupper som kommer utvecklas mycket. Och här har ni föräldrar en möjlighet att göra stor skillnad för era barn. Både vad gäller träningsglädje och utvecklingspotential. För det spelar stor roll om vi till exempel kan få till en skumgrop att träna volter i. Så tveka inte att höra av er! Förutom styrelsearbete har vi olika arbetskommittéer, allt för att uppgifterna ska kunna fördelas på många och därmed bli roliga att engagera sig i:)

 

Det är 8 år sedan jag var med och startade klubben. Och vi har kommit ganska långt med 340 medlemmar under 2021. Men nu är det dags för en ny ordf., vilket kommer ge ännu mer energi i vår förening:)

 

Vi ses på årsmötet!

 

Söndagen 20/3 2022, kl 18.00, Fikarummet i NS-hallen.

 

Kallelse och dagordning under intranät/medlemssidor/dokument

 

//Gunnar, avgående ordf.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Föreningskläder
Sociala medier
Våra sponsorer